Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Munchkin Zombies 2 i ostalo

Autor: Klosharr

zombies2Početak mjeseca donio nam je nekoliko novosti iz Steve Jackson Gamesa vezanih uz Munchkin liniju.

Munchkin Zombies 2: Armed and Dangerous je ekspanzija za Munchkin Zombies sa 112 novih karata za lakše (ili teže, kako se uzme) dostizanje pobjede. Hoće li vaš Mojo biti dovoljno jak da se nosi sa ovim izazovom? Samo je jedan način da saznate... Prodajna cijena Armed and Dangerousa je oko 20 američkih dolara.

 

 

conanboosterMunchkin Conan the Barbarian je dodatak baziran na novom filmu o Conanu koji u igru uključuje stvari i protivnike poput Sword of Corin, Barbarian Booties te neizbježnog Khalara Zyma. Nemojte da vas tematika zavara – iako Munchkin Conan odmah asocira na originalni fantasy Munchkin, zapravo je namijenjen korištenju uz bilo koju inkarnaciju Munchkina. Conan u svemiru? Sada je i to moguće. Prodajna cijena ove booster ekspanzije je oko 6 dolara.

+6 Bag o' Munchkin Level Counters je dodatak za bilo koji Munchkin koji sadrži 6 countera za praćenje levela lika, svaki sa svojom jedinstvenom ilustracijom i settingom. Kao i uvijek kod specijalnih dodataka za Munchkin, postoji kvaka – igrač čiji counter se poklapa sa setom Munchkina sa kojim igrate (ili jednim od setova s kojima igrate) igru započinje na levelu 2! Prije početka, igrači kockom odlučuju kojim redoslijedom će birati countere. Prodajna cijena je oko 10 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona